Покійний Немцов проти: У мережі пригадали, як Тимошенко захищала свою газову угоду з Путіним (відео)

Юлія Володимирівна 2011-му запевняла, що здобула "прекрасну ціну для України" від Путіна - $370 за куб. газу. Вона ж нещадно криє "антинародний режим" за імпортний газ з ЄС по $309, після липневого подорожчення.

У мережі пригадали, як лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко захищала свою газову угоду з Російською Федерацію. Відповідне відео опубліковано в групі"Патріоти України - єднаймося" в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Так, на кадрах покійний російський опозиціонер Борис Нємцов ставить гостре запитання Тимошенко, а вона намагається виправдатися і захищає угоду з президентом РФ Володимиром Путіним.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...