Поки всі вітали Кирюшу, залишилася непоміченою одна важлива деталь, - Олександр Невзоров

Замість вітання з ювілеєм патріарха Кирила Вселенський патріарх Варфоломій зустрівся з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм, де обговорив питання автономізації Української православної церкви.

Патріарх Кирило. Фото: espreso.tv.

Олександр Невзоров, відомий російський журналіст, дав інтерв'ю Ехо Москви і розповів, що день народження патріарха Кирила став днем «холуйства», повідомляють Патріоти України.

На думку Невзорова, в Росії всі дуже захопилися святом, однак упустили серйозну деталь.

«Ви говорите про Кирюшу і його день народження? Це чудова подія, оскільки такого холуйства Росія не бачила давно. Телеграми, подарунки, квіти - ми такого давно не спостерігали. Однак під час привітань ніхто не помітив одну важливу деталь», - зазначає журналіст.

За його словами, безпосередній начальник Кирила, патріарх Константинопольський, який отримав запрошення на загальне свято, чомусь раптом вирішив, що він не повинен туди їхати, а замість торжества йому потрібно обов'язково зустрітися з Андрієм Парубієм.

«А під час зустрічі з Парубієм патріарх обговорив, як він відокремить, а потім буде автономізувати українську церкву від російської церкви», - підкреслив Невзоров.

На думку журналіста, чомусь ця подія на тлі святкування ювілею Кирила якось загубилася і не була помічена.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...