Покидьки з депутатськими мандатами: Вакарчук різко відреагував на скандал у Раді

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який свого часу також був народним депутатом, прокоментував скандал, який розгорівся навколо позафракційного нардепа Євгена Мураєва через його резонансні висловлювання щодо Олега Сенцова, повідомляють Патріоти України.

7 червня нардеп Мураєв в ефірі одного з телеканалів заявив, що незаконно засуджений у Росії український режисер Олег Сенцов "готував теракти і вибухи" і нібито "для однієї частини населення він є терористом, а для націоналістичної частини – героєм".

Вранці 8 червня голова парламентського комітету з питань нацбезпеки і оборони Сергій Пашинський заявив, щоб звертається до ГПУ та СБУ, щоб проти Мураєва порушили кримінальні провадження за державну зразу та поширення завідомо неправдивої інформації.

"Цей скандал у своєму Twitter прокоментував також Святослав Вакарчук. Найкраще покарання для покидьків, особливо з депутатськими мандатами – їх повне ігнорування. І моральне і практичне. І не варто навіть згадувати їхні імена - це тільки підвищує їм впізнаваність", – написав Вакарчук.

Співак додав, що покидьки для нього – "морально-етична категорія". "Злочинець – це раціональна категорія, що зв’язана з відношенням до закону. Покидьок – це морально-етична категорія. Злочинців треба садити в тюрми. А покидьків-ігнорувати. А не обирати їх до влади", – наголосив Святослав Вакарчук.

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...