"Покидьок є покидьок": Генпрокурор Луценко прокоментував позов Януковича

У Луценка вважають позов екс-президента безпідставним, бо слово "покидьок" є у словнику.

Юрій Луценко. Фото: KP.UA.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко розсміявся, коли дізнався, що екс-президент України Віктор Янукович подав проти нього позов через образи. Про це у коментарі "Обозревателю" розповіла прес-секретар Луценка Лариса Сарган, передають Патріоти України.

"Луценко розсміявся. Як йому ще реагувати? Слово, яким генеральний прокурор назвав колишнього президента, є у словнику. Тому цей позов абсолютно безпідставний. Луценко відреагував дуже спокійно. Адже покидьок - він і є покидьок..."- розповіла Сарган.

Зазначимо, що 15 листопада в Окружний адмінсуд Києва надійшов позов від Януковича проти Юрія Луценка. Екс-президент просить зобов'язати Шевченківське управління поліції Києва скласти адмінпротокол на главу ГПУ за нецензурні висловлювання на його адресу.

Нагадаємо, 18 серпня на брифінгу Луценко заявив, що готовий організувати очну ставку Януковича з вищим керівництвом країни на території України.

Луценко додав, що вважає Януковича зрадником держави і покидьком, який узурпував владу і знищив Збройні сили і службу безпеки країни.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...