Політичне і військове самогуство: Земан несподівано висловився про Путіна

Атака на країни Балтії стала б політичним і військовим самогубством. Про це заявив президент Чехії Мілош Земан у інтерв'ю російському телеканалу НТВ, повідомляють Патріоти України.

Земан не вірить в можливість військового конфлікту між РФ і НАТО. "Я не вірю, що може статися військова атака на балтійські країни. Це було б політичним і навіть військовим самогубством", - заявив президент Чехії.

Він вважає, що Євросоюзу бракує таких лідерів, як у Росії, Китаю чи США. "Росія, без сумніву, має сильного лідера. Китай має сильного лідера, Америка має сильного лідера. Знайдіть мені, будь ласка, сильного лідера на рівні Євросоюзу. Дивлюся ліворуч, дивлюся праворуч, дивлюся вперед, дивлюся назад - сильного лідера просто не видно", - зазначив Земан.

Він вчергове повторив, що вважає антиросійські санкції марними. "Санкції нічому не допомагають, а, навпаки, завдають шкоди з економічної і політичної точки зору не одній, а обом сторонам", - зазначив голова Чеської Республіки.

Він дав зрозуміти, що скасуванню санкцій ЄС щодо Росії могла б допомогти, наприклад, Італія або "Вишеградська четвірка". За його словами, за допомогою супутникових знімків необхідно перевірити обставини недавнього російсько-українського конфлікту в Керченській протоці.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...