Полк "Азов" висловив ставлення до дій "Нацкорпусу" та пригадав відсутність уваги до себе

Керівництво полку відмежувалось від конкретних акцій на "гражданці". Разом з тим вірить, що справжні "азовці" не заплямують свою репутацію. Крім того розкритикували діючого президента за відсутність уваги до їхнього підрозділу протягом років.

У документі від прес-центру з’єднання Нацгвардії йдеться про те, що перебуваючи на передових позиціях в зоні бойових дій і виконуючи завдання вищого армійського командування, бійці «Азова» продовжують стежити за політичною ситуацією в державі, оскільки від цього частково залежить і ситуація на фронті, зазначають Патріоти України. Не обійшли увагою скандал з корупцією в оборонній сфері та підтримують тих, хто в тилу вимагає покарати винних.

"Як вірних своїй державі воїнів, бійців «Азову» не оминули новини про те, що за нашими спинами високопосадовці розкрадають та нищать армію. Виконавці будь-яких антидержавних дій мають бути покарані – це абсолютна істина, якій немає альтернативи. Виходячи з цього, ми морально підтримували і надалі підтримуватимемо діяльність абсолютно всіх патріотичних організацій у тилу, які виступають проти державних зрадників, не розрізняючи українців з такою вимогою за партійними чи іншими прапорами. Користуючись моментом, прес-служба полку «Азов», на рахунку якої п`ять років інформування українців про події на фронті, хоче зауважити, що втягування підрозділів Збройних сил через їхні сторінки у соцмережах з використанням відвертої політичної агітації та контрагітації є неприпустимим. Між «Азовом» та нашими побратимами із ЗСУ не може існувати ніяких політичних розбіжностей, які дехто намагався намалювати. «Україна понад усе!» – єдиний спільний девіз, фото папірців з яким ми можемо поширювати у соцмережах", - наголошує прес-служба.

"У мирному житті, повернувшись з війни, наші бійці не перестають бути азовцями, якщо не зрадили свою бойову родину. Особовий склад полку «Азов» не бере участі у громадській діяльності наших побратимів та не може нести за неї відповідальності, проте ми завжди були вдячні всім, хто долучився до руху, який носить ім’я нашого підрозділу, тим самим виголосивши нам свою повагу та підтримку" , - сказано в документі.

Згадали в «Азові» і про недавній візит до них головнокомандувача Петра Порошенка. Бійці відзначили, що їх розважили звіти про цю поїздку в ЗМІ, але ніхто не забув і того факту, що за 5 років боїв назва полку згадувалося лічені рази.

«На ваших сайтах нас не існувало, коли ми звільняли Маріуполь, нас не було в Іловайську, Мар‘їнці, Широкиному, більш того, завдяки кампанії, що тривала проти нас всі ці роки, не існувала і наша бойова діяльність після політичного рішення вивести підрозділ з передової, аж до початку цього року, коли присутність «Азову» на «нулі» стала офіційною, і її вже неможливо було приховати.», - нагадали в «Азові».

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...