Помста Яценюка?: Десь під Харковом нардеп Барна валяється в трусах на дорозі (фотофакт)

Автомобіль, яким їхав нардеп, влетів в яму, довелося ремонтувати колесо. Знайомі та незнайомі по-дружньому кепкують - "помста Сєні" нарешті знайшла "зухвальця"

Олег Барна. Фото: Фейсбук.

Народний депутат України Олег Барна похвалився, як він у сімейних трусах лагодив автомобіль. Фотографію пригоди парламентарій виклав у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Дорога цікава, особливо об'їзд Харкова перед Ізюмом. Вчора потрапили навантаженим на 1,5 тонни "спринтером" в яму, погнули диски, колеса спустили. Домкрат шукали потужний, зупинилася фура. Люди раді помогати. Довелося роздягнутися, щоб не забруднити випрану форму, оскільки потрібно було залазити під завантажений, що просів бус для встановлення домкрата", - написав він.

Свою розповідь Барна проілюстрував знімком у трусах.

"Не личить депутату ходити в нечистій формі, тим більше військовій", - наголосив Барна.

Нагадаємо, Барна запам'ятався своєю витівкою з екс-прем'єром Арсенієм Яценюком. Барна підійшов до Яценюка з букетом квітів, вдарив ним тодішнього прем'єра і накинувся на нього.

Після цього скандалу Барну виключили з фракції БПП, а Павло Пинзеник з "Народного фронту" заявив, що депутата-хулігана потрібно відсторонити на п'ять пленарних засідань в парламенті.

В Естонії російську пропагандистку звинуватили у державній зраді

четвер, 28 березень 2024, 9:42

В Естонії була відправлена під варту російська пропагандистка Світлана Бурцева, яка працювала на підконтрольну Кремлю медіагрупу, що потрапила під санкції ЄС. Про це йдеться у повідомленні Eesti Ekspress. Бурцева має громадянство Естонії та співвласниц...

У Франції призначили суд над "подружкою Путіна"

четвер, 28 березень 2024, 9:33

Колишнього кандидата від партії "Національне об'єднання" на президентських виборах у Франції Марін Ле Пен та її родичів звинувачують у розкраданні кількох мільйонів євро із фондів Євросоюзу. Про це у середу, 27 березня, нагадує Le Parisien. "Ле Пен пос...