Помста Путіна? Екс-шпигун Скрипаль розповів про колегу, якого знайшли мертвим з відрізаними пальцями

Колишній російський шпигун Сергій Скрипаль розповів, як у 2004 році його колега-розвідник був знайдений мертвим зі слідами насильства. Про це Скрипаль сказав торік в інтерв’ю редактору BBC Марку Урбану, який працював над книгою про шпигунів після "холодної війни", повідомляють Патріоти України.

За словами екс-шпигуна, це сталося з військово-морським офіцером, що працював разом з ним у розвідці і також був упійманий на передачі інформації західним спецслужбам. Зазначається, що колегу Скрипаля знайшли мертвим у госпіталі після допиту агентами Головного розвідуправління РФ.

Усе виглядало так, ніби його задушили. Крім того, у шпигуна були відтяті кілька пальців на руці. Але, згадує Скрипаль, офіційна версія смерті його колеги була - самогубство. За словами колишнього шпигуна, тоді російською розвідкою керував Микола Патрушев, який і досі лишається "близькою до Путіна" людиною.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...