"Понадобится все по Карпаты": У Росії зробили нахабну заяву про захоплення України (відео)

Володимир Соловйов

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов заявив, що якщо Росії не сподобається політика, яку буде надалі вести Україна, то вона може окупувати всі її території до Карпатських гір, повідомляють Патріоти України.

Нахабні загрози він озвучив під час суперечки з українським політологом Василем Вакаровим в ефірі програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

Все почалося з того, що Вакаров висловив упевненість в тому, що Росія не приєднала до себе Донбас за прикладом Криму, оскільки він не несе для неї ніякої практичної цінності.

"Якщо ви говорите, що Крим і кримчани зараз знаходяться в безпеці, то чому в небезпеці знаходяться Донецьк і Луганськ? Чому ви не до кінця зробили свою гру? Тому що геостратегічно вам Донбас не потрібен", — сказав українець.

Однак Соловйов вирішив використовувати його претензії для чергової порції гучних залякувань України і погроз втрати нових територій.

"Ні, не з цього. Тому що ми завжди діємо чітко за законом. Не хвилюйтеся, будете себе погано вести — нам геостратегічно по Карпати все знадобиться", — єхидно висловився рупор Кремля.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

"На жаль, це єдина втішна інформація": Загибель 6-річного хлопчика після удару росіян по Дніпропетровщині не підтвердилася

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:14

Внаслідок удару РФ по Синельниковому Дніпропетровської області у п’ятницю, 19 квітня, загинуло шестеро людей, серед яких двоє - діти. Раніше повідомлялося про загибель 6-річного хлопчика, але ця інформація не підтвердилася. Про це написав начальник Дні...