Пообіцяли по 200 грн: У Авакова показали спонсорів "неправильного" кандидата Тимошенко (відео)

Люди Авакова, котрий клянеться у своїй незаангажованості, майже блискавично впоралась з «махинаціями» на виборчу компанію Тимошенко Юрія, а з Тимошенко Юлії, на котру справа також заведена крім СБУ і в МВС, продовжує прискіпливо вивчати.

Поліцією обнародуваний відеозапис того, як осіб, які нібито надали кошти для наповнення грошової застави кандидата в президенти Юрія Тимошенко, дають свідчення. Відповідний ролик розміщений на ресурсі МВС, зазначають Патріоти України.

З показаного випливає, що громадянам пропонувалося підписати фальшиві договори. Деяким людям пропонувалися за це гроші. Поліція повідомляє, що кошти були фіктивно видані Тимошенко 12 громадянами Їх внесли в ЦВК а як заставу.

Одна з учасників зйомок - кухар ресторану повідомила, що бачила кандидата, коли він приїжджав на обід. Що стосується її участі у фінансуванні політика то, спантеличена жінка розповіла, що «дали папірці, ми і підписали». Крім неї це зробили ще четверо. «Спонсорам» начебто пообіцяли за це 200 гривень, але поки не заплатили.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...