Пообіцяли по 200 грн: У Авакова показали спонсорів "неправильного" кандидата Тимошенко (відео)

Люди Авакова, котрий клянеться у своїй незаангажованості, майже блискавично впоралась з «махинаціями» на виборчу компанію Тимошенко Юрія, а з Тимошенко Юлії, на котру справа також заведена крім СБУ і в МВС, продовжує прискіпливо вивчати.

Поліцією обнародуваний відеозапис того, як осіб, які нібито надали кошти для наповнення грошової застави кандидата в президенти Юрія Тимошенко, дають свідчення. Відповідний ролик розміщений на ресурсі МВС, зазначають Патріоти України.

З показаного випливає, що громадянам пропонувалося підписати фальшиві договори. Деяким людям пропонувалися за це гроші. Поліція повідомляє, що кошти були фіктивно видані Тимошенко 12 громадянами Їх внесли в ЦВК а як заставу.

Одна з учасників зйомок - кухар ресторану повідомила, що бачила кандидата, коли він приїжджав на обід. Що стосується її участі у фінансуванні політика то, спантеличена жінка розповіла, що «дали папірці, ми і підписали». Крім неї це зробили ще четверо. «Спонсорам» начебто пообіцяли за це 200 гривень, але поки не заплатили.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...