Попросить "піти з України і Сирії?" Трамп розповів, коли зустрінеться з Путіним

Заплановано обговорення низки тем.

Фото: segodnya.ua

Президент США Дональд Трамп допустив, що цього літа він може зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

"Трамп сказав журналістам, що він може зустрітися з Путіним цього літа", - йдеться у повідомленні. Востаннє Трамп і Путін зустрічалися у липні 2017 року на полях саміту G20.

До речі, раніше президент США Дональд Трамп заявив, що якби у нього була можливість зустрітися з Володимиром Путіним на саміті G7, він попросив би його піти з України і Сирії.

"Багато в чому Путін прискорив велику кількість тих подій, яким він намагався запобігти", - Блінкен

вівторок, 30 квітень 2024, 11:59

Росія переорієнтувала економіку на воєнні рейки, але це не принесе їй довгострокового успіху. Про це держсекретар США Ентоні Блінкен сказав на спеціальній зустрічі Всесвітнього економічного форуму "Глобальна співпраця, зростання та енергія для розвитку...

"Попри зв'язки з Кремлем": Червоний Хрест відмовився призупиняти членство російського відділення

вівторок, 30 квітень 2024, 11:28

Міжнародний рух Червоного Хреста вирішив не призупиняти членство російського Червоного Хреста, попри потенційні порушення правил нейтралітету. Про це повідомляє The Gardian із посиланням на розслідування міжнародних ЗМІ, передають Патріоти України. За...