Порошенка "розвели" російські провокатори: У Трампа зазначили, що новообраний президент США не розмовляв з українським лідером- ЗМІ

Російські пранкери вже пообіцяли опублікувати запис розмови з президентом України.

Петро Порошенко. Фото:112 Україна

У вівторок увечері, 15 листопада, прес-служба українського президента поширила інформацію про телефонні переговори глави держави з Дональдом Трампом, який 8 листопада переміг на президентських виборах в США. Про це пише сайт 7 дней, інформують Патріоти України.

Петро Олексійович нібито привітав Трампа з успіхом на перегонах і запросив відвідати Україну, на що американець з радістю погодився. Ось тільки в правдивості цієї інформації виникли сумніви, які зараз підтвердилися, пише видання.

Справа в тому, що, крім прес-служби нашого президента, новина про переговори не з'явилася ніде, стверджують журналісти 7 дней: її не поширили ані представники Трампа, ані авторитетні ЗМІ. А кілька годин тому на офіційній сторінці американського лідера в соцмережі Твіттер з'явився допис, де він перераховує країни, з керівниками яких вів телефонні переговори.

України в цьому списку немає. Там є Росія, Австралія, Нова Зеландія, Японія, Великобританія, але наша держава не вказана, сказано на сайті 7 дней.

Крім того, як стало відомо, 16 листопада російські пранкери пообіцяли опублікувати запис розмови Порошенка з Трампом.

На сайті пропагандистського RT тим часом також з'явилася інформація від так званого пранкера Лексуса, який запевнив, що розмовляв з Порошенком, але не від імені Трампа.

"Сразу скажу что пранк с Петром Порошенко, действительно был и он скоро появится, но я представился не Дональдом Трампом и вёл беседу не как президент США. Кем я представился? Раскрывать всех тайн не буду, до появления в сети самой записи от комментариев воздержусь", — заявив пранкер.

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...