Порошенко дотримав слова? У "ДНР" вказали на зловісні обставини вбивства "героя Мотороли"

Прогноз президента щодо майбутнього бандита збувся.

СкріншотЛіквідація бойовика «ДНР» Арсенія Павлова сталася через 40 днів після заяви президента Петра Порошенка про те, що той буде покараний. Про це він заявив 5 вересня під час вручення ордена «Золота Зірка» Героя України матерям двох загиблих воїнів – солдата Ігоря Брановицького і капітана Сергія Колодія, які загинули від рук Мотороли, пишуть у соцмережах, передають Патріоти України.

Тим часом, лідери бойовиків заявили, що вбивством Мотороли Порошенко оголосив їм жорстоку війну. Самопроголошена влада «ДНР» оголосила триденний траур після загибелі одного з найвідоміших командирів сепаратистів вбивства Арсенія Павлова, більш відомого як Моторола.

Указом глави самопроголошеної «Донецької народної республіки» оголошено триденну жалобу в зв'язку із загибеллю Мотороли. Павлов був убитий напередодні у своєму будинку. Вибуховий пристрій був захований в ліфті і спрацював в момент, коли той зайшов до кабіни. Також відомо, що бомба спрацювала за допомогою пульта дистанційного керування.

Всі силовики «ДНР» кинуті на пошуки підозрюваних. У свою чергу Захарченко у понеділок дав зрозуміти, що вони знають, хто стоїть за вбивством Мотороли. При цьому він підкреслив, що президент України Петро Порошенко оголосив їм війну.

Лідер бойовиків «ЛНР» Ігор Плотницкий, який нещодавно сам постраждав після підриву його автомобіля, також заявив, що Київ обрав шлях війни. «Все це говорить про те, що Україна, зокрема, Порошенко, в силу і заяв, які раніше прозвучали, говорить про те, що Порошенко вибирає не мирний шлях, а шлях війни», - зазначив сепаратист.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...