Порошенко не тільки утримав владу, але навіть у чомусь її підсилив, - політолог

Володимир Фесенко вважає, що Петро Порошенко планує балотуватися на другий президентський термін.

П.Порошенко. Фото: World News.

Президент України Петро Порошенко буде боротися за другий термін президентства і шанси у нього є. Про це глава правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко заявив на чаті в "Главреді", передають Патріоти України.

"Для Порошенка цей рік був дуже неоднозначним і, скоріше, важким. Він зіткнувся з низкою великих скандалів і звинувачень на свою адресу, але катастрофою для нього вони не стали. Він не тільки утримав владу, але навіть у чомусь її і підсилив. У другій половині року стабілізувалися і його рейтинги. Шанси на другий термін він має. Хоча і викликів стало набагато більше. Швидше за все, він буде боротися за другий термін президентства", - сказав Фесенко.

Він також зазначив, що в України, як держави, є перспективи.

"Україна має перспективи! А ось які - залежить від нас з вами. Я вже радив своїй дочці залишатися в Україні і говорив їй, що за кордоном життя не таке вже й солодке. Вона це визнала. Але діти будуть вирішувати самі, і доля країни в кінці кінців буде залежати від них", - зазначив політолог.

Литва готова відправити війська до України, але є нюанс

середа, 8 травень 2024, 14:56

Литва готова відправити свої війська до України із навчальною місією, але Київ поки що не звертався з відповідним проханням. Про це прем'єрка Литви Інгріда Шимоніте розповіла виданнню Financial Times. Шимоніте повідомила, що у неї вже є дозвіл від парл...

Виписали квитки на концерт Кобзона: Прикордонники масовано атакували піхоту РФ біля Соледару (відео)

середа, 8 травень 2024, 14:39

Прикордонники нищать окупантів на Соледарському напрямку. Зокрема, вдалось нанести комбінований удар по піхоті РФ на цій ділянці. Так, прикордонники-аеророзвідники бригади "Помста" виявили переміщення піхоти на Соледарському напрямку. "За наданими коор...