Порошенко підвищив розмір грошового забезпечення бійцям АТО

З 1 квітня розмір додаткової грошової винагороди за виконання завдань у зоні антитерористичної операції збільшиться до 3500 гривень.

П.Порошенко. Фото: Антикор.

Військовослужбовцям, які виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції, збільшують розмір грошової винагороди. Про це сказав президент Петро Порошенко на зустрічі з військовими, пишуть Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Після консультацій з міністром оборони, начальником Генерального штабу я прийняв рішення і доручив із 1 квітня підвищити розмір додаткової грошової винагороди за виконання завдань у зоні антитерористичної операції.

Для осіб, які виконують бойові завдання безпосередньо на лінії зіткнення, збільшуємо на півтори тисячі гривень. Загалом додаткове до основного грошове забезпечення становитиме 7500 гривень. Для тих, хто виконує завдання в другій лінії оборони, збільшуємо на 1100 гривень. Загальний обсяг доплати становить 3500 гривень", - повідомив Порошенко.

Нагадаємо, у січні до 6 тис. грн збільшили додаткові виплати бійцям, які тримають оборону безпосередньо на лінії зіткнення. До 2,5 тис. грн підняли виплати військовослужбовцям, які служать в інших місцях.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...