Порошенко покинув залу: У Берліні завершилися переговори у нормандському форматі

Тепер Путін, Меркель і Олланд вже втрьох будуть обговорювати Сирію і ситуацію в Алеппо, пише російський журналіст

Фото: "Радіо 24"

У Берліні закінчилися переговори з приводу врегулювання ситуації на сході України в "нормандському форматі" на вищому рівні. Про це в своєму мікроблозі в Twitter повідомив російський журналіст Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

"Закінчилися переговори в нормандському форматі в Берліні: Порошенко покинув залу", - написав він. "Тепер Путін, Меркель і Олланд вже втрьох будуть обговорювати Сирію і ситуацію в Алеппо", - додав Смирнов.

Переговори тривали майже 5 годин, включно із робочою перервою. За однією з версій, її було оголошено для підготовки документів. Інформація про підсумки зустрічі, як очікується, буде оголошена згодом.

Варто відзначити, що канцлер Німеччини Ангела Меркель напередодні заявила, що вона не сподівається на прорив у справі стабілізації ситуації на сході України після саміту "нормандської четвірки" в Берліні. Перед самітом "нормандської четвірки" активісти принесли до місця її проведення десятки "закривалених" іграшкових ведмежат, які мають символізувати дітей, що загинули під час війни в Сирії.

Як відомо, Російська Федерація у конфлікті бере участь на боці режиму Башара Асада і проводить регулярні бомбардування сирійських міст, що призводить до значних жертв серед мирного населення. Нагадаємо, останній раз зустріч країн "нормандської четвірки" відбулася рік тому в Парижі.

На Херсонщині 11-річний хлопчик підірвався на російській міні - голова ОВА

субота, 11 травень 2024, 18:29

У Музиківці Херсонської області 11-річний хлопчик отримав осколкові поранення ніг, грудної клітки та живота, підірвавшись на російській міні. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. За його словами, дитин...

Українські військові збили черговий Су-25 окупантів на Донеччині

субота, 11 травень 2024, 17:45

Українські військові зі 110 окремої механізованої бригади збили російський штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку. Про це повідомила 110 окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", перед...