Порошенко провів телефонну розмову з Путіним: Стали відомі деталі

Президент України нагадав Путіну про необхідність виконання Росією "Мінська".

Фото: kp.ua

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з главою РФ Володимиром Путіним. Він закликав звільнити українських заручників, які утримуються в російських в'язницях та на окупованих територіях, повідомляють Патріоти України.

Президент України також наголосив на важливості допуску уповноваженого з прав людини Людмили Денісової до Олега Сенцова та інших ув’язнених українців. "Порошенко наголосив на необхідності виконання Росією безпекової частини Мінських домовленостей. Було також наголошено на важливості активізації роботи в нормандському форматі з метою узгодження концепції розгортання на окупованій частині Донбасу міжнародної миротворчої місії ООН", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 9 червня президент України Петро Порошенко і президент РФ Володимир Путін у телефонній розмові обговорили питання обміну утримуваних осіб.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...