Порошенко розповів, про що він говорив із Трампом

Одне із важливих питань, яке обсудили президент США та президент України, - це звільнення політв'язнів.
Порошенко і Трамп. Фото: Рейтерс.

Президент України Петро Порошенко підтвердив, що його зустріч і президентом США під час саміту НАТО в Брюсселі відбулася. Про це він повідомив журналістам після завершення саміту НАТО в Брюсселі, повідомляють Патріоти України.

"Цікаво було почути про витік інформації, що нібито скасували мою зустріч з президетом США", - прокоментував Порошенко інформацію, яка раніше просочилася у ЗМІ, але згодом була спростована.

"Ми дуже ретельно обговорили наступну зустріч президента Трампа в Гельсінкі. Було ретельно обговорено питання "Північного потоку-2", я дуже детально підготував президента Трампа (щодо цього – ред.)" - повідомив президент.

За його словами, він також обговорив із Трампом процес реформ в Україні. "Було наголошено на досягненнях у просуванні реформ", - зазначив глава держави. І з президентом Трампом, і згодом з президентом Франції Еммануелем Макроном Порошенко також обговорив питання військової співпраці і звільнення заручників.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...