Порошенко розповів про зарплату президента та на що він її витрачає (відео)

Глава держави підкреслив, що в країні є інші чиновники, які отримують в рази більше.
Петро Порошенко. Фото: KP.UA.

Президент України Петро Порошенко озвучив суму заробітної плати лідера нашої країни. Відеозапис з конференції за участю глави держави опублікувало "ІншеТБ" на своєму каналі в YouTube, передають Патріоти України.

Порошенко заявив, одним з головних ворогів України є бідність, в якій живе народ країни. Після цього він зазначив, що президент України отримує 28 тисяч гривень на місяць. Також глава держави підкреслив, що в країні також є інші чиновники, які отримують в рази більше.

"Я з 98-го року не отримую зарплату на державній службі і все це перераховую на благодійність. Це в тому числі і тому, що я маю джерела, за рахунок чого жити. Але сьогоднішній рівень зарплати Президента становить 28 тисяч (гривень - ред. )", - розповів Порошенко.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...