Порошенко все ж таки зустрівся з Пінчуком у Давосі, - джерело

Також, певний інформатор запевняє, що Президент мав зустріч і з екс-міністром оборони США.

Петро Порошенко. Фото: РБК

Президент України Петро Порошенко під час перебування на економічному форумі в Давосі провів зустріч з бізнесменом Віктором Пінчуком та екс-міністром оборони США Робертом Гейтсом. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Віктор Пінчук і майже всі: як Україна показала себе в Давосі", повідомляють Патріоти України.

Зокрема, джерело РБК-Україна стверджує, що після закінчення українського сніданку в готелі Morosani Schweizerhof Hotel, де він проходив, відбулася закрита зустріч, участь у якій взяли президент Петро Порошенко, радник президента і колишній глава його адміністрації Борис Ложкін, міністр закордонних справ Павло Клімкін, бізнесмен Віктор Пінчук і колишній міністр оборони США Роберт Гейтс.

За даними джерела, ця зустріч тривала близько години і обговорювалася на ній, серед іншого, майбутня зустріч Петра Порошенка та Дональда Трампа. "Якщо ця інформація вірна (а не довіряти джерелу немає жодної підстави), то вся тема з бойкотом, демонстрацією своєї незгоди, переконання, якщо не сказати більше - примусу, ігнорувати захід Пінчука, відійшли на другий план рівно тоді, коли з'явилася можливість провести переговори з людиною, яка має вплив на Дональда Трампа або, як мінімум, підтримує з ними зв'язок", - йдеться в матеріалі.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...