Порошенко зобов'язав провести держзакупівлі в електронну систему - закон

Закон забезпечує поширення системи електронних закупівель протягом 2016 року в два етапи.

Порошенко підписав закон про державні закупівлі. Ілюстрація:http://www.president.gov.ua/

Президент України Петро Порошенко підписав Закон України №922-VIII "Про державні закупівлі", який дасть можливість заощадити близько 50 млрд гривень. Про це повідомляє прес-служба глави держави, інформують Патріоти України.

Закон забезпечує поширення системи електронних закупівель протягом 2016 року в два етапи: з 1 квітня - для центральних органів виконавчої влади та замовників, які здійснюють діяльність в окремих сферах господарювання; з 1 серпня - для інших клієнтів.

Документом передбачається введення електронної системи закупівель для всіх державних закупівель для товарів і послуг, вартість яких дорівнює або перевищує 200 тис. гривень; для робіт - 1,5 млн гривень.

Для замовників, які здійснюють свою діяльність в окремих сферах господарювання, вартість товарів і послуг дорівнює або перевищує 1 млн гривень і робіт - дорівнює або перевищує 5 млн гривень.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...