Порушили - то "вигрібайте": Волонтер опублікував відео моменту повітряного удару ЗСУ по військовій техніці окупантів (відео)

Танки найманців було виявлено в 3 км від лінії зіткнення, що є грубим порушенням Мінських угод.

На Донбасі Збройні сили України завдали потужного удару по танках бойовиків так званої "ЛНР". Відповідні відео публікує на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

За його словами, танки бойовиків було виявлено в 3 км від лінії зіткнення, що є грубим порушенням Мінських угод. "Не треба було танки ховати в 3 км від лінії зіткнення. Як вони там могли опинитися, якщо за всіма домовленостями повинні бути відведені глибоко в тил! Раз не дотримуєтесь і порушуєте, ну тоді "вигрібайте". Може обд*оченці думали, що пройде і ніхто не виявить. 54-а бригада ЗСУ думала зовсім по-іншому. Танки було виявлено. Переконалися, що дійсно є жорсткі порушення. Кілька пристрілювальних, а потім по цілях. Мінус один пошкоджений танк і укриття, в якому знаходився особовий склад. Не порушуйте і виконуйте всі мирні домовленості", - пише Мисягін.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...