Посади в Кабміні Савченко ніхто не пропонував: Адвокат Надії заявив про злом Twitterа

Фейгін уточнив: "Щоб дискредитувати Савченко в зв'язку з закінченням її сухого голодування, було передано підроблений лист президента України для Наді".

Надія Савченко. Фото: crimea-news.today

У четвер, 10 березня, українській політув'язненій Надії Савченко передали підроблений лист нібито від президента України Петра Порошенка. Про це заявив адвокат льотчиці Марк Фейгін у Фейсбуці, передають Патріоти України.

Фото: facebook.com/mark.feygin

"Вынужден срочно сообщить о следующем. В течение сегодняшнего утра генконсульство Украины и я стали объектом весьма беспардонной спецоперации. Чтобы дискредитировать Надежду в связи с окончанием ее сухой голодовки, было передано поддельное письмо президента Украины для Нади", - пояснив Фейгін в Twitter.

Він зазначив, що Кремль замість того, щоб вирішувати питання про обмін, зайнятий дискредитацією як самої Надії Савченко і її адвокатів, так і державних органів України.

Адвокат вибачився перед тими, хто читав цього листа. "Мы являемся объектом оперативной разработки и мало что этому можно противопоставить", - відзначив він.

Марк Фейгін зазначив, що сьогоднішній інцидент - є втручанням ФСБ в діяльність адвокатів Савченко.

10 березня Надія Савченко припинила сухе голодування до винесення вироку, про що вона повідомила в листі від 10 березня.

Фото: facebook.com/mark.feygin

Рішення перейти на воду і дитячі суміші Савченко прийняла після того, як отримала лист від президента Петра Порошенка, який обіцяв зробити все можливе, щоб обміняти полонену.

"Ще раз дивимося на цю карту": Скабеєва заявила, що Мінськ теж під прицілом ракет ATACMS

вівторок, 30 квітень 2024, 9:58

На тлі повідомлень про передачу ЗСУ американських далекобійних ракет ATACMS росіяни почали лякати білорусів, що під загрозою удару тепер не тільки регіони РФ та низка окупованих нею українських територій, а й навіть Мінськ. Таку версію почала розганяти...

"Картина зовсім інша": Українські аналітики звинувачують владу в нереалістичних новинах з поля бою, - СNN

вівторок, 30 квітень 2024, 9:50

Аналітики вважають, що повідомлення про окремі інциденти можуть маскувати загальну картину на фронті, передають Патріоти України. Як пише CNN, російські війська досягли успіхів щонайменше в трьох точках на східному напрямку українського фронту. Тактич...