"Посередники нам не потрібні": Лавров цинічно прокоментував бійню на Азові

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявляє, що посередники в діалозі між Україною і РФ після атаки на українські кораблі в Керченській протоці не потрібні. Про це він сказав на прес-конференції з главою МЗС Франції Жан-Івом Ле Дріаном, повідомляють Патріоти України.

«Що стосується інциденту на вході в Керченську протоку з Чорного моря, вчора ця ситуація обговорювалася в телефонній розмові президента Путіна з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, яка зателефонувала Володимиру Володимировичу», - сказав Лавров.

За його словами, було досягнуто певного розуміння, яке буде найближчим часом реалізовано. «Я не бачу необхідності в якихось посередниках», - додав Лавров. Він зазначив, що якщо партнери України в Європі зацікавлені в тому, щоб подібних інцидентів більше не було, «необхідно послати дуже сильний сигнал Києву». На думку Лаврова, на практиці можна всі питання вирішувати на рівні прикордонної «влади на місцях», вирішувати технічні питання, «які українській стороні не зовсім зрозумілі».

«Основне залежить не від Радбезу ООН, ОБСЄ або якихось інших організацій, а від того, щоб спонсори українського керівництва звернули його увагу і жорстко попередили про неприпустимість такої гри з вогнем», - додав Лавров.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...