Поскаржився на Керченский міст: "Ледве знаходимо можливості для того, щоб забезпечити фінансування", - Медведєв

Як стверджує Медведєв, ліміт фінансування на спорудження мосту цього року становитиме 57,7 млрд рублів.

Дмитро Медведєв. Фото:tsn.ua

Російський прем'єр-міністр Дмитро Медведєв зізнався, що у Росіі заледве вистачає грошей на будівництво Керченського моста. Про це він заявив в окупованій Керчі на засіданні президії держради РФ з питань розвитку транспортної системи "півдня Росії", повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

Як стверджує Медведєв, ліміт фінансування на спорудження мосту цього року становитиме 57,7 млрд рублів, а фінансування траси "Таврида" - близько 140 млрд рублів.

"За термінами зривів бути не повинно. Як і не повинно бути неузгоджених нових запитів по грошах, гроші це дуже великі. Але найголовніше - ледве знаходимо можливості для того, щоб забезпечити фінансування у нинішній непростій ситуації", - сказав Медведєв.

Як відомо, на початку червня цього року Росія призупинила будівництво моста через Керченську протоку, яким збиралася з'єднати материкову частину РФ з окупованим Кримом, через брак фінансування.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...