Послав на кілька відомих букв: З'явився запис розмови міністра оборони з "Порошенком" (аудіо)

Пранкер використав нарізку запису, де президент вживає ненормативну лексику, говорячи про "5 канал", і крутив її по колу.

Степан Полторак. Фото: РБК.

В мережі опублікували аудіозапис розмови міністра оборони України Степана Полторака з аудіороботом президента Петра Порошенка, якого підготував російський пранкер Лексус, передають Патріоти України.

Пранкер використав нарізку запису, де президент вживає ненормативну лексику, говорячи про "5 канал", і крутив її по колу. Розмова була обставлена як дзвінок з президентського борту по дорозі з Вашингтона до Києва. Порошенко якраз літав туди на зустріч із спецпредставником США по Україні Куртом Волкером. В ході бесіди "президент" постійно посилається на якісь події в Донецьку. Пранкер, очевидно, мав на увазі вбивство Захарченка.

"Я не знав, хто їздив у Донецьк. Я не знаю, хто там що робив в Донецьку. Якщо ви маєте [на увазі] те, що сталося (вбивство Захарченка - ред.), я сьогодні розмовляв з усіма. Не знаю, про що ви говорите...", - відповідав "президенту" Полторак.

Міністр також відповідав, що українські військові на Донбасі "нормально стоять, ніхто нікуди не біжить", і ЗСУ не планують атакувати бойовиків. Крім того, він заявив про готовність подати у відставку в будь-який час.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...