Посол Росії надіслав меру Вільнюса подарунок - пляшку горілки "Путінка": Литовець відреагував на троллінг

Очільник литовської столиці запропонував продати подарунок з аукціону, щоб "допомогти демократичним процесам у РФ".

Ремігіюс Шимашюс. Фото:www.rubaltic.ru

Мер Вільнюса Ремігіюс Шимашюс отримав у подарунок на Різдво від посла Росії Олександра Удальцова пляшку горілки "Путінка". Мер поділився в соціальних мережах фотографією подарунка і пише, що його не прийме. Про це повідомило видання Delfi, інформують Патріоти України.

"Присланий на Різдво послом Росії подарунок. Я не надаю особливого значення цій події, але очевидно, що це спроба пожартувати, в сучасних термінах -" потролити".

Мені особисто не дуже подобається таке ставлення, така манера поведінки. Тому й виникає питання, що в таких випадках робити: може, потрібно просто повернути назад, бо не дуже етично посилати такі речі, особливо якщо мати на увазі, що Литва цілком очевидно і чітко не підтримує політику Володимира Путіна.

Інший варіант - може, продати це з аукціону і допомогти демократичним процесам в Росії? " - розмірковує Шимашюс.

Мер сказав, що разом з пляшкою отримав від російського посла і листівку, проте якихось докладних коментарів з приводу подарунка в цій листівці не було.

Нагадаємо, у липні посол Росії Удальцов на зустрічі з мером запропонував йому відвідати Крим. Тоді Шимашюс відрізав, що із задоволенням відвідає, як тільки отримає запрошення від посла України.

Зона смерті: Де в Україні найбільше "зникло безвісти" російських окупантів і хто їх шукає

субота, 4 травень 2024, 7:30

Найбільше російських воєнних злочинців "зникло безвісти" в Україні у Покровському та Бахмутському районах Донецької області. На цей регіон приходиться 55% усіх окупантів, яких розшукують родичі з Росі. Відповідні дані опублікував державний проєкт "Хочу...

"Чорна діра" над Балтикою: ЗМІ заявили, що глушити GPS-сигнали на східному фланзі НАТО може надсекретна російська зброя

субота, 4 травень 2024, 7:24

За словами журналістів, є думка, що за перешкодами GPS на східному фланзі НАТО стоїть надсекретна російська зброя "Тобол". За вісім місяців близько 46 тис. літаків повідомили про проблеми з GPS над Балтійським морем, передають Патріоти України. Як пиш...