Посол України у США пояснив, чому Порошенка не запросили на інавгурацію Трампа

Валерій Чалий наголосив, що на такі заходи запрошуються тільки посли, а глави держав запрошення не отримують.

Дональд Трамп. Фото:уніанНа офіційні заходи інавгурації в Сполучених Штатах запрошуються тільки посли. Лідери держав запрошення не отримують. Про це заявив посол України в США Валерій Чалий в інтерв'ю Укрінформ, передають Патріоти України.

Він також поінформував, що отримав офіційне підтвердження про те, що інавгурація президента США в цьому році буде проходити за тими ж правилами, що і в минулі роки.

Він зазначив, що на ці заходи запрошуються тільки посли, глави держав запрошення не отримують. Цим він пояснив, чому президента України Петра Порошенка не запросили на інавгурацію Трампа.

Атаки на Україну посиляться? Китай будує у РФ завод із виробництва дронів

субота, 4 травень 2024, 11:49

У Краснодарі планують випускати безпілотники JT40, які здатні нести 60 кг корисного навантаження і вести спостереження за об'єктами, передають Патріоти України. Як пише видання CNews, компанія Jitian lntelligent Equipment (Китай) має намір побудувати ...

Велика небезпека: У ЗСУ пояснили, чому РФ обрала тактику ударів балістичними ракетами

субота, 4 травень 2024, 11:38

Росіяни обрали тактику балістичних атак по Україні з Криму. У ЗСУ розповіли, якими особливостями балістичного озброєння пояснюється тактика окупантів. Про це заявив начальник Обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Дмитро Плет...