Постраждала дитина: Нардеп потрапила у ДТП у центрі Києва

У Печерському районі Києва в ДТП потрапила народний депутат від "Народного фронту" Наталія Кацер-Бучковська разом зі своїм сином, повідомляють Патріоти України.

"Так, зі мною сталося ДТП. Винуватець — інший автомобіль. Ми зараз займаємося слідчими діями, встановленням обставин справи", - розповіла Кацер-Бучковська.

За словами нардепа, наразі оформлюються всі необхідні документи у поліції. За даними поліції, у Печерському районі столиці зіткнулися два автомобілі марки "Хонда". За кермом одного з авто була народний депутат разом із 4-річним сином. Хлопчикові довелося викликати швидку допомогу, проте травми виявилися несерйозними і дитину госпіталізувати не стали.

Наразі вирішується питання про порушення кримінального впровадження за фактом ДТП з постраждалими згідно зі ст. 286 КК України.

Джерело: Обозреватель

Росія не зупиниться: Зеленський назвав ГЕС, які були цілями РФ під час масованої нічної атаки

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:58

Вночі 29 березня під час масованого удару по Україні цілями агресорки Росії були Канівська та Дністровська ГЕС. Про це президент Володимир Зеленський повідомив за підсумками Ставки, за скликання якої відповідав новий секретар РНБО Олександр Литвиненко,...

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...