Поступок не буде: Західні журналісти дізналися про рішення ЄС щодо продовження санкцій проти Росії

ЄС неодноразово заявляв, що перегляне політику санкцій після того, як Кремль виконає Мінські угоди.

Ілюстрація: censor.net.ua

На саміті Євросоюзу, який відбудеться 14 грудня, буде прийнято рішення про продовження санкцій щодо Росії. Про це заявляє польське агентство РАР з посиланням на високопоставленого європейського політика, повідомляють Патріоти України.

Як каже політик, під час саміту лідерів Євросоюзу, канцлер ФРН Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон будуть рекомендувати іншим європейським країнам продовжити обмеження проти РФ.

Нагадаємо, економічні санкції відносно Росії включають в себе обмеження у доступі до капіталу для російських державних банків, нафтових концернів, обмеження продажу сучасних технологій в нафтовидобувній галузі та подвійного призначення, а також ембарго на постачання зброї.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...