Поступились принципами: Влада Швеції відмовилася від бойкоту ЧС-2018 у Росії після успіхів своєї футбольної збірної

Навіть такий послідовний союзник України у справі євроінтеграції та протидії російській агресії піддався спокусі потішитись святу спорту та життя у «Четвертому Райху».

Шведські чиновники не брали участі в церемонії відкриття чемпіонату світу з футболу у РФ, але тепер хочуть підтримати свою національну збірну в 1/8 фіналу турніру, з прикрістю зазначають Патріоти України. Про це 28 червня заявила міністр закордонних справ Швеції Маргот Вальстрьом, повідомила місцева газета Aftonbladet.

Як відомо, Стокгольм підтримав протест Лондона після отруєння у британському Солсбері колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії. Шведські чиновники не брали участі в церемонії відкриття мундіалю. Тепер влада Швеції вирішила підтримати свою "приголомшливу футбольну команду". Вальстрьом зазначила, що це рішення було узгоджено з Великобританією. Список високопосадовців, які відвідають РФ, буде опубліковано найближчим часом. Швеція вийшла в 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу з першого місця у групі F, випередивши Мексику, Південну Корею та Німеччину. 3 липня в Санкт-Петербурзі шведська збірна зіграє з національною командою Швейцарії.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...