"Потрапили в схрон боєприпасів, у бойовиків фейєрверки тривали дві години": Українські військові про успішну операцію під Мар'їнкою (відео)

Сили АТО гідно відповіди на обстріли сепаратистів.

Українські захисники знищили схрон боєприпасів бойовиків . Фото: 112.ua.

В районі Мар'їнки бойовики кілька годин обстрілювали бійців 10-ї бригади. Сили АТО дали відповідь сепаратистам. В результаті операції повністю згоріли зміцнення бойовиків терористичної організації "ДНР". Про успішно відбиту атаку розповіло "ТСН", повідомляють Патріоти України.

У сюжеті йдеться про те, що бойовики з лісопосадки обстрілювали українських військовослужбовців. Сили АТО довгий час вичислювали позиції сепаратистів. Після того, як їх все-таки знайшли, завдали удару у відповідь. Снаряд потрапив прямо в ціль - зміцнення боевіков. В результаті позиції сепаратистів повністю згоріли. Через пожежу Мар'їнка зникла в диму.

"Так добре відпрацювали, що у них все горіло. Фейєрверки тривали протягом двох годин. Мабуть, потрапили в якийсь схрон", - розповів боєць батальйону "Донбас-Україна" з позивним "Чорний".

Військові вважають, що потрапили в боєкомплект сепаратистів, тому що після обстрілу снаряди вибухали більше двох годин, від цього загорілися навколишні дерева.

Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...

Найближчі місяці - вирішальні: Україна і Росія у певний момент можуть "заморозити" війну за корейським сценарієм, - NYT

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:25

Серед членів адміністрації Джо Байдена зростає стурбованість стосовно того, що президент РФ Володимир Путін набирає необхідну силу для зміни траєкторії війни. Зрештою, обидві сторони можуть почати переговори про припинення вогню та замороження війни за...