Потрапив до лікарні, у важкому стані: Візит Порошенка в Ізраїль отримав несподіваний поворот

Президент України Петро Порошенко під час офіційного візиту до Ізраїлю зустрівся з заступником предстоятеля Єрусалимського патріархату, генеральним секретарем, архієпископом Аристархом. Запланована раніше зустріч патріарха Єрусалима Феофіла з президентом не відбулася, повідомляють Патріоти України.

"Президент передав усі меседжі патріарху Єрусалимському Феофілу III через його заступника... і отримав підтримку від Єрусалимської церкви", — розповів агентству член української делегації. За його словами, архієпископ Аристарх супроводжував президента до Храму Гроба Господнього. За інформацією джерел у релігійних колах, Феофіл III "потрапив до лікарні і зараз у важкому стані в Тель-Авіві".

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...