Потуги "руского міра": "ЛНР" по скайпу відкрила своє "представництво" в Італії

Взяв участь в "заході" і Почесний Консул РФ у Мессіні Джованні Річевуто.

"ЛНР" по скайпу открыла свое "представительство" в Италии

Так зване "представництво" створеної РФ на окупованій частині Луганщини квазіреспублікі "ЛНР" нібито з'явилося в італійському місті Мессіна, зазначають Патріоти України.

"Церемонія відкриття представництва" відбулася в режимі скайп-конференції між Італією і "ЛНР", повідомляють сайти окупантів.

Відзначається, що очолив "представництво ЛНР" президент громадської організації "Комітет Мессіна для Донбасу", професор Мессінского університету Даніель Макрис.

Відзначимо, що подібні "представництва" донбаські квазіутворення періодично відкривають в тих чи інших країнах. Потім їх або закривають центральна влада, або зовсім виявляється, що все це - такий же фейк, як і "ДНР" з "ЛНР".


Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...