Поведеться? Окупанти захотіли втягнути Лукашенка у вирішення проблем Криму

Російська Федерація може звернутися до президента Білорусі Олександра Лукашенка з проханням допомогти із забезпеченням анексованого Криму водою, повідомляють Патріоти України.

"У нас Дніпро якимось дивним чином приватизувала одна Україна, а це несправедливо, адже до потрапляння на її територію він протікає по території Білорусі", — заявив російський політик, колишній глава Корпорації розвитку Севастополя Олег Ніколаєв у інтерв'ю EADaily.

За його словами, Москва могла б вирішити проблеми із забезпеченням окупованого півострова водою в обмін на прийнятні для Мінська ціни на газ і нафту.

"Чому б нам не попросити Білорусь домовитися з Україною про постачання дніпровської води? Наприклад, Білорусь продає Криму дніпровську воду через Україну", — резюмував Ніколаєв.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...