Повернути все: Хто допоможе Коломойському прийти до влади

Чинники, що змушували чверть століття Україну топтатися на місці у корупційному болоті, все ще мають силу. Суспільство мусить продемонструвати власну зрілість на виборах, якщо хочемо жити краще. Або продовжуватимемо вестися на клоунів різного ґатунку.

Олігарх Ігор Коломойський спробує відновити свій вплив в Україні за допомогою політики. Про це "Апострофу" розповів політолог Ярослав Макітра, зазначають Патріоти України.

"Не варто скидати з рахунків Володимира Зеленського, який хоч і не є публічним політиком і політиком взагалі, але зареєстрував свою партію. Соцдослідження говорять про його серйозний потенціал на виборах, хоча публічно це не оголошується. Крім Тимошенко також може бути і "Рух нових сил", які, з одного боку, можуть допомогти захистити бізнес, а з іншого, прийти до влади", - каже політичний експерт.

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...