Повеселитися на останок: 74-річний друзяка Путіна взяв п'ятий шлюб

Володимир Володимирович мабуть розтягнув ногу вальсуючи з австрійською міністершою-неонацисткою, і не вшанував присутністю свято людини, котра проклала йому шлях до "Північного потоку-2" та європейської топ-корупції

Колишній канцлер Німеччини Ґергард Шрьодер одружився на громадянці Південної Кореї Кім Со Йон, молодшій на 25 років, зазначають Патріоти України. Для 74-річного лоббіста Путіна у німецьких коридорах влади цей шлюб став п'ятим.

Новій дружині екс-канцлера 49 років, вона довгий час працювала перекладачкою. Відомо, що Ґергард і Кім познайомилися в 2016 році на міжнародному форумі та почали зустрічатися ще тоді, коли обидва перебували в офіційному шлюбі.

Зі своєю четвертою дружиною Шрьодер прожив 20 років, у пари народилося троє дітей. Розписалися Ґергард і Кім ще у травні, однак вирішили влаштувати свято для своїх друзів і близьких. Весілля відгуляли у фешенебельному готелі Adlon в центрі Берліна. Замість білої сукні наречена вибрала корейський національний костюм.

Свято відвідали президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, екс-міністр закордонних справ ФРН Зіґмар Ґабріель, колишні члени уряду Шрьодера. Прийшов на шлюбну церемонію і міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Кавушоглу. Чи запрошували президента Росії Володимира Путіна, якого вважають близьким другом Шрьодера, - не відомо. Медовий місяць молодята проведуть у Німеччині, подорожуватимуть країною, відвідуючи різні місця. Таким було бажання новоспеченої фрау Шрьодера, хоч вона і досить давно мешкає у Німеччині.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.