Праймеріз в США: Трамп зазнав великої поразки в двох штатах

Нищівної поразки на праймеріз в двох штатах зазнав претендент на пост президента США від республіканців Дональд Трамп. У Вашингтоні він не отримав жодного голосу виборців.

Дональд Трамп. Фото: ЕРА.

На первинних виборах в США претендент на пост президента США республіканець-популіст Дональд Трамп зазнав нищівної поразки в двох штатах. На праймеріз у штаті Вайомінг, що відбулися в суботу, 12 березня, Трамп зайняв лише третє місце: сенатор з Техасу Тед Круз отримав 66,3 відсотка голосів, сенатор з Флориди Марко Рубіо - 19,5 відсотка, а Трамп - всього лише 7,2 відсотка голосів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На праймеріз у Вашингтоні (округ Колумбія) явну перемогу здобув Марко Рубіо (37 відсотків голосів). Трампу знову дісталося лише третє місце (14 відсотків). За результатами первинних виборів у Вайомінгу Круз отримав голоси дев'яти виборників, а Трамп і Рубіо - по одному голосу. У Вашингтоні Дональда Трампа не дісталося жодного голосу вибірників. Саме виборники вирішать на з'їзді, хто буде балотуватися на пост президента США від Республіканської партії.

У демократів Хілларі Клінтон здобула перемогу на праймеріз на Північних Маріанських островах в Тихому океані. У найближчий вівторок, 15 березня, первинні вибори в США пройдуть, зокрема, у Флориді, Огайо і Іллінойсі.

Мета армії РФ - не Харків: Військовий аналітик пояснив справжній задум ворога

субота, 11 травень 2024, 12:28

Російські окупаційні війська не мають на меті захопити Харків, водночас намагаються максимально понівечити місто обстрілами та зробити його непридатним для проживання. Спробами наступати на півночі Харківщини росіяни хочуть відвернути Сили оборони Укра...

Запеклі бої тривають: Сили оборони вибивають росіян із "сірої зони" на Харківщині

субота, 11 травень 2024, 12:26

На півночі Харківщини утворилася так звана "сіра зона". За словами очільника Ради резервістів Сухопутних військ Івана Тимочка, після відступу противника восени 2022 року, ЗС РФ не зупинилися ідеально по лінії кордону, пише "Еспресо". "Станом на сьогод...