"Працює" 28 годин на добу! У мережі підняли на сміх скотиняку-Ляшка

Мережа регоче з заяви одіозного народного депутата Олега Ляшка, який заявив, що напружено працює вже 45 років свого життя - і не менше, ніж по 28 годин на добу, повідомляють Патріоти України.

Так, у неділю, 8 липня, Олег Ляшко неодноразово "виходив в ефір" у соцмережі під час переїзду з Києва до Чернігова і радував своїх фоловерів епічними висловлюваннями. Зокрема, Ляшко заявив, що працює 28 годин на добу (з 24 можливих) і живе так вже 45 років.

З огляду на той факт, що самому депутату 3 грудня 2018 року виповнюється 46 років, виходить, що шалено працювати, не шкодуючи себе, народний обранець почав ще в дитинстві.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...