"Працюйте років 20": Мережу вразив розкішний будинок тестя Луценка (фотофакт)

Будинок на понад 800 квадратних метрів рієлтори оцінили в 1 мільйон доларів.

Фото: ЗМІ

Громадський активіст Максим Костецький виклав у мережу фото чималого маєтку родини генпрокурора Юрія Луценка. Про це він написав у на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Вирішив привідкрити вам святая святих. Літній будиночок ЦПК та ТІ (Центр протидії корупції і Transparency international, – ред.). Ми тут корпоративні заходи проводимо. Випадково не потрапило в декларації", – пожартував Максим Костецький в дописі до фото.

На фото будинок в елітному селищі Стоянка під Києвом, у якому мешкає тесть Луценка. Будинок на понад 800 квадратних метрів рієлтори оцінили в 1 мільйон доларів. За словами Віталія Шабуніна, тесть Луценка і близько не має таких доходів. Будинок зареєстрований на батька Ірини Луценко Степана Нарембіка.

На допис відреагував генпрокурор України Юрій Луценко. "Ну по доходах керівники ЦПК і ТІ нас вже випереджають. Хай працюють років 20 – матимуть такий же будинок", – зазначив Луценко у коментарях.

Далі почалась перепалка у коментарях. Активіст зазначив, що Юрій Луценко, "як завджи, збрехав", адже його зарплата понад 1 мільйон гривень, зарплата Максима – 842 тисячі з податками (19,5%), тобто "на руки" – 678 тисяч гривень.

"Не кажучи, що Луценко за вісім днів відпочинку на Сейшелах спустив більше, ніж я заробив за рік. І проблема не у розмірі його статків, а в тому, що вони і близько не корелюються з доходами", – наголосив він.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...