Правоохоронці не помітили: На місці вбивства Аміни Окуєвої журналісти виявили гільзу

Правоохоронці, які досліджували місце вбивства Аміни Окуєвої неподалік Києва, не помітили одну з гільз. Після того, як правоохоронці покинули місце стрілянини, туди пустили журналістів, які і виявили знахідку, повідомляють Патріоти України.

Ймовірно, що ця гільза була випущена зі зброї, якою розстріляли автомобіль, в якому перебували Аміна Окуєва та Адам Осмаєв. Однак правоохоронці не помітили її під час проведення слідчих дій.

При цьому проїзд автомобілів на місці стрілянини вже відкритий.

Цілком можливо, що слідчі, які займатимуться розслідуванням цієї справи, все таки повернуться за «знахідкою».

Нагадаємо, ввечері 30 жовтня диверсанти розстріляли авто, у якому їхала Аміна Окуєва та її чоловік Адам Осмаєв. Інцидент стався на залізничному переїзді біля селища Глеваха, що під Києвом. Аміна Окуєва померла від отриманих поранень, Осмаєва поранено.

Поліція розслідує вбивство Аміни Окуєвої як замовне.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...