"Праздник удался": На Донбасі після Нового року почали різко вмирати терористи "Л/ДНР"

Троє терористів підірвалися на власному мінному полі - один із них загинув, ще двоє отримали важкі поранення.

Ілюстрація: ЖЖ

На окупованому Донбасі майже вдвічі зросла кількість небойових втрат серед терористів "Л/ДНР". Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, посилаючись на дані Головного управління розвідки, повідомляють Патріоти України.

За даними розвідки, незважаючи на введення режиму припинення вогню і значне зниження інтенсивності обстрілу, кількість небойових втрат серед бойовиків зросла майже вдвічі, що нині становить понад 50% від загальної кількості убитих і поранених.

За словами Мотузяника, протягом доби від передозування наркотиками та зловживання алкоголем померли троє військовослужбовців російсько-терористичних військ, один з яких був офіцером.

Крім того, троє терористів підірвалися на власному мінному полі - один із них загинув, ще двоє отримали важкі поранення.

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...