Прес-секретар Лукашенка повідомив про стан здоров'я президента Білорусі

28 липня президент Білорусі нікуди не "зникав", а провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Вірменії Ніколом Пашиняном і зустрівся в Мінську з головою правління китайської корпорації CITIC Group Чан Чженьмінєм.
Олександр Лукашенко не захворів? Фото: ТАСС.

Прес-секретар президента Білорусі Наталія Ейсмонт спростувала повідомлення в ЗМІ про перенесений білоруським лідером Олександром Лукашенком інсульт. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на РИА "Новости".

"Раніше українське ЗМІ із посиланням на джерела в білоруських журналістських колах повідомило, що Лукашенко повинен був відвідати після 26 липня ц.р. із робочим візитом Гомель, але був госпіталізований з інсультом, а тому, як стверджує портал, з 28 липня не з'являвся публічно", - йдеться у повідомленні.

"Прокоментую цю інформацію одним словом: "Дурниця". Можу ще додати на адресу українських ресурсів, які поширюють цю інформацію: "Не дочекаєтеся", - сказала Ейсмонт у коментарі РИА Новости" в понеділок.

Тим часом, згідно з повідомленнями прес-служби президента Білорусії, 26 липня Лукашенко провів нараду з питань держслужби, 28 липня провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Вірменії Ніколом Пашиняном і зустрівся в Мінську з головою правління китайської корпорації CITIC Group Чан Чженьмінєм. Кадри цієї зустрічі демонструвало в суботу білоруське телебачення.

Джерело: Depo.ua

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...