Президент дав "карт-бланш": Луценко розповів про справи проти своїх знайомих і реакцію Порошенка

У нас в країні недоторканних немає, запевнив генпрокурор.

Юрій Луценко. Фото:www.20khvylyn.comГПУ порушила справу проти екс-голови Київської ОДА Віри Ульянченко. Вона проходить обвинуваченою у справі "Сухолуччя". Про це в інтерв'ю газеті Високий замок сказав генпрокурор Юрій Луценко, передають Патріоти України.

Він зазначив, що Порошенко дав йому "карт-бланш, тобто недоторканних немає".

Я вже двічі відчув це на практиці. І дзвінків з адміністрації не було, - сказав генпрокурор.

Першою такою "жертвою" стала Віра Ульянченко. "Віра Ульянченко, до якої нормально ставлюся, добре знаю її по старому життю, проходить обвинуваченою у справі "Сухолуччя". Вона як губернатор виділила землю, де потім було побудовано Януковичу "Сухолуччя". Вона винна.

Я з нею зустрівся у спільних знайомих на дні народження. Вона каже: "Юра, я що, буду першою?". Я відповів: "Напевно". Я не зупинюся. Не можна більше чекати. Всі ліміти закінчилися.

Подзвонив президент, сказав, що у нього була Віра Іванівна. Я напружився. Він сказав: "Дій, як потрібно", - зазначив Луценко.

Про другий випадок він не зміг розповісти, але зауважив, що він теж успішний.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...