Президент Індонезії відчув у державі "російську пропаганду" - дипломатія РФ в істериці

На тлі виборів, котрі не за горами, президент Індонезії Джоко Відото звинуватив опозицію в поширенні "російської пропаганди". «Гібридна недоімперія» пожинає плоди світової дурної слави.

Президент Индонезии почувствовал в стране "российскую пропаганду" - Фото

Нинішній президент країни Джоко Відото звинуватив опозицію у використанні "російської пропаганди" для підміни фактів і поширення фейковий новин, повідомляють Патріоти України з посиланням на Channel NewsAsia.

"Група людей поширювала в Індонезії російську пропаганду, а це одна брехня і наклеп", - заявив Відото.

У той же час, президент не назвав поіменно тих, хто, на його думку, замішані в поширенні пропаганди.

У посольстві РФ вже відреагували: "Ми всі знаємо, що словосполучення "російська пропаганда" народилося під час президентської кампанії 2016 року в США. До реальності воно не має ніякого відношення".

"Ми підкреслюємо, що Росія не втручається у внутрішні справи і виборні кампанії зарубіжних країн. Це відноситься і до Індонезії", - спантеличено додали у відомстві.

Пан Відото висунув свою кандидатуру на другий термін. Крім нього в президентській кампанії візьме участь і Прабово Субіанто. Обидва вони брали участь виборах 2014 року.

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...

Ключове питання: Генерал США оцінив, скільки людей потрібно призвати Україні для контрнаступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:30

Американський генерал-майор у відставці та співзасновник благодійного фонду Osprey Global Solutions Ukraine Девід Грандж відповів, скільки Україна має мобілізувати людей для оборони та контрнаступу. Про це відомо з його інтерв’ю "Радіо Свободі", переда...