Президент України передав прем'єру Канади незвичний подарунок (фотофакт)

Глава АПУ Борис Ложкін пояснив, що кольори українського і канадського прапорів символізують давній зв'язок між країнами.

Президент України передав прем'єру Канади незвичний подарунок. Фото: Фейсбук.

В Адміністрації Президента України підготували для прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо незвичайний подарунок. Про це в понеділок, 11 липня, написав глава АПУ Борис Ложкін на своїй сторінці в Facebook., передають Патріоти України.

Це прапор Канади, виконаний в концепції українського авангарду. В ньому поєднанi стиль Малевича та авторська техніка об'ємних фігур. Спереду це ніби традиційний канадський прапор, але при погляді збоку починає проступати об’єм геометричних фігур, грані яких – жовто-блакитнi.

Канадські та українські кольори символізують давній зв’язок між нашими країнами. 125 років тому перші українські колоністи опинились на канадській землі. Їх праця створила Канаду такою, якою ми її знаємо. Українцi перетворились на невід’ємну складову канадських культури, економіки, державних та суспільних вiдносин. А Канада стала вiрним і надiйним другом України.

Не лише Харківщина: Буданов попередив, що РФ може почати наступ ще в одній області

вівторок, 14 травень 2024, 10:48

Українські війська зможуть зміцнити свої лінії та стабілізувати фронт протягом наступних кількох днів. Водночас Росія може розпочати новий наступ, але вже в Сумській області.Про це заявив начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов, повідомляє The ...

"Ситуація на межі": Буданов дав оцінку загростренню обстановки на Харківщині

вівторок, 14 травень 2024, 10:23

Наразі на фронті ситуація наближається до критичної. Українські сили зможуть укріпити свої позиції та стабілізувати фронт протягом наступних кількох днів. Про це заявив голова ГУР МО Кирило Буданов. "Ситуація на межі. Щогодини вона наближається до крит...