Президент України потрапив під обстріл росіян на Донецькому напрямку

Петро Порошенко від атаки бойовиків не постраждав, а ще - встиг поспілкуватись з військовими, вручити нагороди та повідомити про демобілізацію.

Фото: www.rbc.ua

Про те, що президент України Петро Порошенко потрапив під обстріл бойовиків, стало відомо на брифінгу з журналістами, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Вчора на передовій перебував і президент України, незважаючи на вогонь ворога він проінспектував кілька наших опорних пунктів та знайшов можливість поспілкуватися з українськими захисниками. А на легендарному блокпості "республіка міст", який розташований всього за 800 метрів від Донецького летовища глав держави вручив нашим воїнам високі держані нагороди та підписав указ про демобілізацію військових, призваних під час п'ятої хвилі мобілізації", - заявив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Практично на лінії зіткнення - у селищі Водяному глава держави підписав указ про демобілізацію військових п'ятої хвилі.

Також військовий додав, що за минулу добу терористи атакували у Зайцевому, Майорську, Авдіївці, Опитному та Водяному. У Пісках противник відкривав вогонь зі ствольної артилерії. Загалом по наших позиціях було випущено понад 130 мін та 26 снарядів.

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...