"Президент заганяє Яценюка в кут, щоб він далі не боровся", - Лещенко

Лещенко вважає, що тепер питання відставки буде вирішено швидко, оскільки ті, хто вважає, що Яценюк повинен залишитися на своїй посаді, "втрачають аргументи".

Арсеній Яценюк та Петро Порошенко. Фото: rian.com.ua.

Президент України Петро Порошенко звужує прем'єру Арсенію Яценюку простір для маневру заявою про відставку генпрокурора. Таку думку в ефірі телеканалу 112 Україна висловив нардеп від БПП Сергій Лещенко, передають Патріоти України.

"Він (президент - ред.) звужує Яценюку простір для маневру. Каже, що він жертвує Шокіним, а яку жертву робить Яценюк? "Я віддаю найдорожче, що у мене є - генпрокурора, який був лояльний до мене. А ти готовий жертвувати своїм заради стабільності та продовження реформ?". Таким чином, він ставить у глухий кут Яценюка. Це крок, щоб Яценюк не боровся, а написав заяву про складання повноважень і коаліція формувалася з новим прем'єром і міністрами", - заявив Лещенко.

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...

Відправився на горішній суд відповідати за свої злочини: У Бердянську знищили організатора окупаційних катівень - ГУР

неділя, 5 травень 2024, 21:15

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу. . Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому ...