Прямо біля нашого берега: ФСБ захопила українське судно в Азовському морі

Москва вдається вже до відвертого піратства, намагаючись закрити українські кораблі в портах

Представители ФСБ задержали украинское судно в Азовском море

Берегова охорона російської Федеральної служби безпеки в ніч на 1 вересня, недалеко від Бердянська по дорозі до Маріуполя затримала український балкер Amadore, зазначають Патріоти України. Про це повідомив експерт з питань Криму Андрій Клименко. При цьому він зазначив, що о 10:00 суботи судно ще стояло і додав, що, як правило, такі затримання тривають близько трьох годин. По дорозі до Азовського моря судно чекало дозволу в Керченській протоці на протяг 119 годин.

Що стосується власника судна Amadore, то їм є компанія з Одеси. Це вже 99 затримання (безпосередньо в морі, не беручи до уваги перевірок перед і в Керченській протоці) з 17 травня 2018 року.

Раніше повідомлялося, що ситуація в Азовському морі погіршується, так як Росія не пропускає судна через Керченську протоку в порти Бердянська і Маріуполя.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...