Проблеми з серцем і нирками: Український омбудсмен повідомила про погіршення стану здоров'я Сенцова

Українського політв'язня відвезли до лікарні за межами колонії, але потім повернули назад разом з апаратом для примусового годування.

Олег Сенцов. Ілюстрація:НТВ

В українського політв'язня Олега Сенцова, який голодує вже протягом 39 днів, виникли проблеми з серцем і нирками, він переведений до медчастини. Про це з посиланням на адвоката Дмитра Дінзе повідомила у Facebook омбудсмен Людмила Денисова, зазначають Патріоти України.

Вона розповіла, що Дінзе сьогодні вдалося зустрітися з Сенцовим. "Олег п'є 3,5 літра води в день і ще ставлять щоденні крапельниці. Це ще додаткові 2 літри", - написала Денисова.

За словами адвоката, на 26-й день голодування у Сенцова сталася криза і його відвезли до лікарні за межами колонії.

"Хотіли примусово нагодувати, але Олег відмовився. Лікарі не наполягали через можливий розголос і попросили забрати його назад в колонію разом з апаратом для примусового годування. За словами адвоката, в будь-який момент криза може повторитися", - повідомила Денисова.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...